Vi er Falksen

Falksen AS ble startet opp i september 2018. Firmaet er i dag eid 50/50 av Patrik Randefalk og Stian Jakobsen. Med oss på laget har vi fått Cecilie Jakobsen. Det er hun som i dag står for den daglige driften av Falksen.

 

Falksen importerer og selger Wernamo Design sine gjerdeløsninger og hageprodukter. Vi kom over gjerdeløsningene til Wernamo Design ved et søk på nettet. Da det viste seg at det ikke var mulig å kjøpe produktene i Norge bestemte vi oss for å prøve å få til en avtale med Wernamo Design for import og salg av deres produkter. I dag er alle Wernamo Design sine unike gjerdeløsninger og andre hageprodukter til salgs i hele Norge! Produktene får du tak i hos oss i Falksen.

Vår visjon er å kunne tilby enkle og stilfulle løsninger og produkter til ditt hus og din hage. I dag leverer Falksen kun produkter fra Wernamo Design, men vårt mål for fremtiden er å kunne tilby våre kunder et bredt spekter av produkter til hus og hage. Vårt motto er «keep it simple!».

 Daglig leder Stian Jakobsen har lang erfaring fra bygg og anleggsbransjen.  Etter en periode i dagligvarebransjen og en periode som selger har Stian de siste 22 årene jobbet i familiebedriften Fasade & Interiørgruppen AS. De siste 12 årene har han fungert som administrativ leder med ansvar for personell, HMS, prosjektstyring og økonomi. Stian er utdannet innfor ledelse og administrasjon ved Høyskolen i Bergen, Universitetet i Bergen og BI Bergen. I sin tid i anleggsbransjen har Stian gått gradene i familiebedriften og vil i løpet av kort tid gå over i stillingen som daglig leder. I samme tidsrom har Stian også vært med å starte opp Jakobsen Fargehandel AS, som i dag fortsatt er en del av familiebedriften. Stian har også lang erfaring fra diverse styreverv og roller innenfor idrettslag, borettslag og musikkorps.

 Styreleder Patrik Randefalk startet med elektriker utdanning ved Österportskolan på Ystads Yrkesgymnas. Etter dette fullførte han videregående musikkutdanning i Malmö og mastergrad ved Kungliga Musikkhögskolan, herunder også strategi og ledelse. I 2007 flyttet han til Bergen der han er bosatt i dag. Fra 2009 var Patrik artist for Sterling Musical Instruments der han jobbet med marked og videreutvikling av instrumentene, noe som førte til en kraftig salgsøkning i Norden. Patrik er en gründer og har i sin tid i Bergen vært med å starte opp blant annet Cosono som driver med overflate behandling. I dag eier og driver Patrik sin egen bedrift, Randefalk Music som produserer og selger egenutviklede produkter.

 Administrativ leder Cecilie Jakobsen er tilbake i arbeid etter en periode som fulltidsmamma. Cecilie har jobbet en kortere periode i dagligvarebransjen og som fløyteinstruktør. De siste årene har hun vært leder for musikkutvalget i Åsane Musikklag. Det er fra musikken Cecilie har sin styrke, her har hardt og målrettet arbeid gitt to norgesmester titler. Cecilie har sterke organisatoriske egenskaper, og jobber systematisk og målrettet.

Daglig leder

Stian Jakobsen – daglig drift og salg

Tlf: 93086473

Administrativ leder

Cecilie Jakobsen – Administrasjon og salg

Tlf: 99036718

Styreleder

Patrik Randefalk – salg

Tlf: 41281633